top of page

Hälsokurs 10 weeks of well

Är du fast i ekorrhjulet och vill göra en livsstilsförändring?

Kost, träning, sömn, välmående, stresshantering mm.

Önskar du få mer energi? Bli gladare? Sova bättre? Göra fler medvetna val?

Jag drar regelbundet i gång hälsokursen "Ten weeks of well".

Forskning visar att det tar 66 dagar att sätta nya vanor så vi jobbar tillsammans i 10 veckor för att du ska få verktyg för att kunna leva hälsosammare och få kraften att göra de livsstilsförändring som du önskar.  

Kursen kan genomföras både individuellt och i grupp och finns i 3 olika paket beroende på hur mycket störttning man önskar under dessa veckor.

Är du nyfiken och vill veta mer. Skicka ett sms till mig på 0730290545 så ringer jag upp eller maila mig på dinstresscoach@gmail.com

Sagt av tidigare deltagare:

Linda 35 år:

"Efter att ha bantat till och från i nästan hela mitt liv var det skönt att slippa fokusera på kalorier, points och vägning. Jag fick tom vägnings förbud av Matilda. Trots massa god mat och mer fokus på livet än vikten tappade jag flera kg under kursen. Rekommenderas varmt för den som vill ha en förändring."

Joakim 52 år:

"Matilda vidgar vyer, utbildar och förändrar attityder! 

Jag tog kontakt för att jag ville ta hjälp att gå ner i vikt och var beredd att betala för att få serverat vad jag skulle äta!

Från att veta att kosten är avgörande för att gå ner i vikt blev jag upplyst om att det är fler faktorer som behöver beaktas för att nå framgång.

På ett anpassat och upplyftande sätt jobbade Matilda med att ge feedback på min kost och att utmana mig för att göra nya saker i strävan mot att nå målet.

Återhämtning och att göra övningar för att ta ner stressnivån i vardagen, blev inslag som i min värld, blev en hjälp att höja livskvaliteten och en ren bonus."

bottom of page